
Az otthoni sütögetés is okozhat fejtörést, amikor a családtag, legyen akár gyermek vagy felnőtt, olyan ötlettel áll elő, amire azt érezzük, hogy ez bőven meghaladja képességeinket, hiszen nincs benne gyakorlatunk.
Ilyenkor 2 lehetőség áll fent: vagy átadjuk egy szakembernek, hogy megcsinálja, vagy mégiscsak megpróbálkozunk vele.
Azért gyűjtöttem egy csokorba a Saracino katalógusokat, hogy tudjunk honnan ötletet meríteni, hiszen ezekben az online katalógusokban lépésről-lépésre vezet minket kézen fogva egészen az alapanyagok begyűjtésétől a végső fázisig, a kész műhöz.
A katalógusokat a baloldali gombra érhetitek el.

A baloldali gombra kattintva a receptek fülre értek, melyet főleg a kezdő sütögetőknek készítettem, hogy ezáltal megismerkedhessenek a sütési fogalmakkal és alapreceptekkel, valamint néhány praktikával.

A baloldali gombra kattintva átkerültek arra az oldalra, ahová olyan sütemények, torták és édességek fotói kerülnek fel folyamatosan, melynek publikálásához a készítője írásban hozzájárult.
Reméljük, hogy a fotók segítenek saját terveitek megvalósításában, vagy akár inspirációt adnak, hogy miként tudnátok újabb és egyedi formába önteni őket.
Itt fognak megjelenni azoknak a szakembereknek a nevei és elérhetőségei, akik rendszeresen vagy alkalmanként tartanak rövidebb – hosszabb tanfolyamokat és workshopokat.
Soós Zsuzsannával régi jó kapcsolatot ápolunk. Nagyon hálás vagyok, hogy ellátott minden jó tanáccsal, és elkészítette a HACCP-s engedélyünket.
Mindenkinek jó szívvel ajánlom, hiszen ő a cukrászműhelynyitás mindentudója.
Az alábbi gombra kattintva eljuttok az ő saját oldalára.