cukorcsipke

A cukorcsipke egy könnyed elegáns dísze lehet nemcsak a tortáknak, de a mousse, tarte és a pohárdesszertnek is.
A tortát körbe is díszíthetjük vele, de akár a tetejére is tehetünk apróbb díszeket.

A boltunk kínálunk a Cake Masterstől instant gluténmentes cukorcsipke port, és rengeteg cukorcsipke szilikon és dekor szilikonokat.

A szilikonok árait a webshopban az alábbi gombra kattintva találjátok:

Cake-Masters Cukorcsipke por GLUTÉNMENTES – No. 12186

Elkészítési mód:
Tegyen 100g cukorcsipkeport és 100g vizet egy tálba!

  1. Keverje simára a masszát!
  2. Kenje a kész masszát egy szilikoncsipke sablonra egy spatula segítségével!
  3. Győződjön meg róla, hogy a massza mindenhol kitöltötte a mintát, majd egy spatula segítségével törölje le a fölösleget!
  4. Szárítási módok: 1) Tegye a sütőbe, és szárítsa 100 C fokon 10-11 percig! Kihűlés után óvatosan fordítsa ki a formából, akár egy spatula segítségével is! vagy 2) Hagyja egész éjszaka száradni szobahőmérsékleten!

Kb. 35g kész massza szükséges egy 8 x 40cm-es és kb. 70g egy 20 x 40cm-es szilikonsablonhoz.

Összetevők: cukor, kukoricakeményítő, burgonyakeményítő, glükózszrirup, maltodextrin, emulgeálószerek: E471, sűrűsítőanyag: E401, E415, savanyúságszabályzó: E339, E415, színezékek: E170, aroma.

Átlagos tápanyagérték 1 adag 100g: Energia: 1559 kJ/367 kcal, Zsír: 0g, amelyből telített zsírsavak: 0 g, Szénhidrát: 91 g, amelyből cukor: 51 g, fehérje: 0,1 g, só: 0,17 g

A színezékek a gyermekek tevékenységére és figyelmére káros hatást gyakorolhatnak!

Száraz, hűvös helyen tárolandó!